Gratis verzending vanaf €100 De grootste leverancier in onderdelen van België! Vandaag besteld morgen in huis


Waarom voor ons kiezen?
We houden van wat we voor u kunnen doen!

Onze passie

We genieten echt van wat we doen; Het is geweldig om te horen van al onze tevreden klanten om van hen dat extra beetje vrijheid te kunnen geven om te doen wat het belangrijkst is.

Reputatie

We zijn al 10 jaar actief op de markt van de robotmaaiers, voornamelijk door onze wil om ons verder te specialiseren hebben we  het leveren van kwaliteitsproducten en professionele diensten kunnen bereiken.

Kwaliteit

Wij leveren alleen het de beste maaiers op de markt. Sommige zelfs met 6 jaar garantie. Onze producten zijn afkomstig van gerenommeerde bedrijven die al 15-20 jaar robotmaaiers produceren.

Ervaring

We hebben persoonlijk honderden robotmaaiers geïnstalleerd door heel Limburg en Vlaams-Brabant en hebben daardoor veel kennis opgedaan zodat uw robotmaaier zorgeloos het gras maait.

Specialisten

Onze focus ligt op robotmaaiers, we weten alles wat je moet weten en geven je graag advies en ondersteuning. 

Onderhoud

We hebben alles wat we nodig hebben om de meest efficiënte en effectieve diensten aan te bieden, we hebben speciaal ontworpen machines voor ingraven van de perimeterdraad. Apparaten voor het opsporen van perimeterdraadbreuk en diagnostische apparatuur voor het uitlezen van uw robotmaaier.