Gratis verzending vanaf €100 De grootste leverancier in onderdelen van België! Vandaag besteld morgen in huis

Wiper Blitz XH4

€ 1.249,00*

Niet meer beschikbaar

Productnummer: Wiper-blitz-xh4
Productinformatie "Wiper Blitz XH4"
De Wiper Blitx XH4 is een halfautomatische robot die werkt zonder begrenzingskabel.


Deze fantastische robot is onmiddellijk klaar voor gebruik vanaf het moment dat je hem uit de doos haalt.
De Blitz XH4 is met volgende sensoren uitgerust:
- Stapherkenningssensor
- Sensor voor herkenning van gemaaid gazon
- Hefsensor
- Kantelende sensor
- Grassensoren
- Mechanische bump voor en achter
De Wiper Blitx X 4-robot is onmiddellijk klaar en dankzij de herkenning van de grasmat verandert hij autonoom de richting, werkt willekeurig zonder precieze lijnen te volgen en bedekt hij gebieden tot 400 vierkante meter.
Compact en lichtgewicht, terwijl het in bedrijf een bijna onmerkbaar geluid afgeeft om tijdens het gebruik niet te storen.
Deze robotmaaier is gemaakt met vierwielaandrijving en garandeert tot 40% werken op hellende oppervlakken zonder verlies van vermogen of kantelgevaar.
Om het gebruik van uw Blitx X 4 te vereenvoudigen en te optimaliseren, beschikt u over de gratis APP waarmee u kunt profiteren van praktische functies:
- Start en stop de robot
- Start de robot door de start uit te stellen
- Begeleid de robot tijdens het snijden
- Verander de status van de sensoren
- Monitor de systeemstatus, waarschuwingen en eventuele fouten
Zodra u uw Wiper Blitx X 4 robotmaaier heeft gekocht, is deze onmiddellijk klaar voor gebruik zonder dat er ondoordringbare installatie of installatie van perimetersensoren nodig is, in feite hoeft u uw grasmaaier alleen maar op het te maaien gazon te plaatsen en ervoor te zorgen dat wordt afgebakend door bestrating, barrières, hekken, muren of wat dan ook.
Dit model kan in feite werken binnen afgebakende grasvelden, aangezien de speciale sensoren de machine stoppen wanneer deze een obstakel of een val van minimaal 25 cm tegenkomt.
Ze zijn gemaakt met lithiumbatterijen en zijn uiterst eenvoudig oplaadbaar dankzij het oplaadsysteem dat wordt beschermd door de speciale IP21-deur.
Aanbevolen voor oppervlakken tot 400 vierkante meter, dankzij de speciale sensoren, herkent het gras door het maaivermogen en de snelheid van het mes te moduleren in relatie tot de weerstand die het tegenkomt tijdens het maaien, waardoor de autonomie wordt geoptimaliseerd en tegelijkertijd de maaicapaciteit wordt vergroot.
De 4WD-tractie en de grote wielen met veel grip, die het gras beschermen, garanderen een hoog rendement, zelfs in tuinen met hellingen tot 40%.
De Wiper Blitx X 4 robotmaaier is gemaakt met een bedieningspaneel met een operationele LED, kantelsensor, hefsensor en 6 grasherkenningssensoren.

Gras maaien
Garantieperiode: 2 jaar
Gazongrootte: 0 - 500m²