Gratis verzending vanaf €100 De grootste leverancier in onderdelen van België! Vandaag besteld morgen in huis

Service is onze troef.


Of het nu gaat over advies, installatie of dienst na verkoop. Grasrobot.net streeft de hoogste service na voor de klant.

Advies

Advies op maat, dat is wat grasrobot.net zo bijzonder maakt!

Grasrobot.net werkt met hoogwaardige merken. Omdat er veel verschillende modellen robotmaaiers op de markt zijn, is het heel belangrijk dat u zich goed laat informeren. Elke tuin is anders en heeft een specifieke aanpak nodig. Daarom komen wij graag vrijblijvend langs voor een tuinanalyse zodat wij u de toestellen kunnen aanraden die het beste aansluiten met uw tuin en persoonlijke wensen.

Het type Robotmaaier dat het beste bij u en uw tuin past is afhankelijk van verschillende factoren:

- De te maaien oppervlakte 

- De staat van de grasmat/veld 

- De aangrenzende maaigebieden & begroeiing 

- Uw persoonlijke wensen

Doordat we niet merkafhankelijk zijn kunnen we een robotmaaier voorstellen op maat van uw gazon en behoefte.


Maak hier uw afspraak

Installatie

Een kwaliteitsvolle installatie is essentieel voor de zorgeloze werking van uw robotmaaier. Wij zijn officieel installatiedealer en hebben de nodige professionele opleiding en ervaring voor het installeren van uw robotmaaier. De installatie duurt ongeveer tussen de 2 tot 4 uur en wordt uitgevoerd door een professioneel installateur. Na de installatie overlopen we samen met u de instellingen en het gebruik van de machine. 


Voor meer informatie of vragen, kan u steeds contact met ons opnemen.

Herstellingen

Als nationaal herstelpunt hebben wij steeds alle wisselstukken in voorraad. Zo kunnen we u bij defect snel en efficiënt verder helpen.

Voor herstellingen kan u telefonisch contact opnemen of via onderstaand contactformulier.

Tarieven voor herstelling kan u terugvinden via volgende link.Winteronderhoud

Wij raden aan om op het einde van het maaiseizoen uw robotmaaier op onderhoud te sturen. Zo garandeert u de levensduur van uw robot alsook een zorgeloos volgend maaiseizoen. De registratie van het winteronderhoud is ook van belang om te kunnen aantonen dat u recht heeft op de garantie binnen de vastgestelde fabrieksgarantieperiode. Wanneer u een robotmaaier bij ons aankoopt, krijgt u aan het einde van het maaiseizoen automatisch een bericht om een afspraak in te plannen voor uw winteronderhoud. Indien u wenst, halen wij de machine op en brengen we hem in topconditie terug bij u thuis.