Gratis verzending vanaf €100 De grootste leverancier in onderdelen van België! Vandaag besteld morgen in huis

Service = Alles


Vooraleer u overgaat tot aankoop van een robotmaaier moet u goed weten welke robotmaaier voor uw gazon het meest geschikt is, daarnaast moet u over een degelijke na-verkoop beschikken zodat u de grasrobot steeds zijn werk kan blijven doen.
Grasrobot.net is sinds 2017 de landelijke werkplaats voor Robotica van Robomow, CubCadet en Wolf-garden. Dit wil zeggen dat wij, naast onze service, ook instaan voor de afhandeling van de fabrieksgarantie van al deze maaiers.
Zoals u hier al hebt kunnen lezen is het aanbieden van een degelijke service steeds inbegrepen in onze verkoop.  
Een grasrobot maakt vele honderden uren per jaar, daarom is het absoluut noodzakelijk dat deze kan blijven doormaaien of in geval van defect dat deze zo snel mogelijk wordt hersteld.
Bij al onze verkochte robotmaaiers leveren wij steeds een goede naservice. 

Onze 3 troeven

Informatie


Geen enkele tuin is identiek, Juist daarom is advies op maat noodzakelijk voordat u een robotmaaier aankoopt. Laat u door ons informeren vooraleer u overgaat tot de aankoop van een robotmaaier. Wij geven gratis & vrijblijvend advies aan huis. We brengen de verschillende modellen mee en laten ze in werking zien. Wij adviseren welke robot voor uw gazon het meest geschikt is en geven u richtlijnen indien u de installatie eventueel zelf wilt uitvoeren.

Installatie

De installatie is een éénmalige gebeurtenis en het is dus onnodig te zeggen  dat dat de goede werking van de robot samenvalt met een goede installatie hiervan. Wij laten onze klanten zelf de keuze of ze de installatie zelf uitvoeren of dat onze specialisten deze installatie moeten uitvoeren, De tips en tricks krijg je er van ons er gratis bij.


Service


Wij hebben ervoor gekozen om onze klanten te adviseren ter plaatse, een defecte maaier wordt ook ter plaatse hersteld. Omdat we zoveel op de baan zijn is een afspraak maken wenselijk. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar op 0499/239068

Dankzij de technische opleidingen kunnen wij op alle problemen een snelle oplossing aanbieden. Bij een kwalitatieve maaier van robomow hoort een perfecte service, die kan u bij ons vinden!